Musikundervisning

Lærerig, hyggelig undervisning i guitar og sangskrivning

Musikundervisning i København

Jeg har i over otte år undervist i guitar og sangskrivning, og jeg elsker at undervise. Det er fantastisk at kunne guide mod præcis de musikalske øjeblikke for andre, som jeg selv har været så taknemmelig for at opleve selv.

Hvis du vælger mig som underviser, vil forløbet blive skræddersyet, så det tager udgangspunkt i dit niveau og i den type musik, du gerne vil lære. Jeg mener nemlig, det er helt essentielt for opretholde motivationen.

Jeg bor på Østerbro i København (blot 100 meter fra Svanemøllen st.). Det giver nogle fantastiske transportmuligheder med toglinjerne A, B, C og E, buslinjerne 1A og 4A samt tre timers gratis parkering ved Svanemøllehallen.

Kontakt mig

Jeg tager gerne en uforpligtende snak med dig omkring et eventuelt undervisningsforløb.

Erfaring

+30

elever undervist

+500

lektioner afholdt

+10

år som underviser

Priser

Jeg kører med en fast prisstruktur, hvor der dog er mulighed for at spare på den gennemsnitlige lektionspris ved at købe flere timer på én gang. Betaling kan enten foregå fra gang til gang – eller ved at jeg sender en samlet opgørelse i slutningen af hver måned.

Placering

Få en smagsprøve på min undervisning

Udover at tilbyde privatundervisning i musik, har jeg også en YouTube-kanal, hvor man kan lære akkorder, rytmer, teknikker og hele sange. Kanalen hedder MUUVTube Guitar, og du kan se et par eksempler på videoer fra kanalen herunder.

Om mig

Jeg er en stille gut, der har en kæmpe kærlighed til livemusikken. Gennem de første 18 år af mit liv, havde jeg ikke musikken i mit liv, men da jeg købte min første guitar d. 9. juli 2008, var jeg solgt. Der gik ikke længe, før jeg begyndte at skrive mine egne sange. Mit første færdigskrevne nummer hedder “Mistery” og er stadig et nummer, jeg ynder at spille i ny og næ – nok mest pga. den nostalgiske værdi.

Musikalsk er min genre pop med et lille tvist af folk/soul. På den danske musikscene er jeg inspireret af Lukas Graham, Tim Christensen, Rasmus Seebach og Mads Langer. Hvis vi udvider til den internationale musikscene, er jeg inspireret af John Mayer, Jack Johnson, Adam Cohen og Elvis Presley.

Mine projekter