Livemusik

Personlig og nærværende livemusik til dit arrangement

Livemusik til din fest

Hvis du hyrer mig dit arrangement, er det mig alene, der kommer ud. Jeg er med andre ord solist – kun assisteret af min guitar, min mikrofon og et par højttalere. Det kræver ikke særlig meget plads, når jeg skal ud og spille.

Derudover får du ikke “bare” en musiker, hvis du vælger mig. Jeg engagerer mig i jeres arrangement og kommer med input til, hvordan musikken kan bruges til arrangementet. Vi indgår altså en tæt dialog omkring tidspunktet jeg går på, sangene jeg spiller og længden af det musikalske indslag.

Jeg hjælper også gerne med at skrive en kreativ, sjov og personlig sang, som kan bruges til arrangementet. Det vil foregå ved at I giver mig noter, vi sammen vælger melodien og at jeg får det sat sammen til en komplet sang.

Kontakt mig

Jeg tager gerne en uforpligtende snak med jer omkring jeres arrangement.

Erfaring

+50

spillejobs

+100

numre på repertoiret

+10

år som livemusiker

Priseksempler

Ethvert arrangement er unikt, og derfor vil jeg meget gerne tage en snak med jer omkring prisen. Herunder har jeg dog vist et par priseksempler, så I kan få en idé om, hvad det koster at få mig ud og spille. Skriv til mig på kontakt@glenm.dk, hvis du ønsker at få det konkret tilbud på lige præcis jeres arrangement.

Eksempler på min musik

Om mig

Jeg er en stille gut, der har en kæmpe kærlighed til livemusikken. Gennem de første 18 år af mit liv, havde jeg ikke musikken i mit liv, men da jeg købte min første guitar d. 9. juli 2008, var jeg solgt. Der gik ikke længe, før jeg begyndte at skrive mine egne sange. Mit første færdigskrevne nummer hedder “Mistery” og er stadig et nummer, jeg ynder at spille i ny og næ – nok mest pga. den nostalgiske værdi.

Musikalsk er min genre pop med et lille tvist af folk/soul. På den danske musikscene er jeg inspireret af Lukas Graham, Tim Christensen, Rasmus Seebach og Mads Langer. Hvis vi udvider til den internationale musikscene, er jeg inspireret af John Mayer, Jack Johnson, Adam Cohen og Elvis Presley.

Mine projekter